Information v.22

Vilken vecka! I måndags åkte vi på utflykt till Odensala skola för att hälsa på Britt-Marie. Det var ett kärt återseende, och det var roligt att få träffa hennes nya klass. Alla lekte tillsammans och vi hade gjort en tipsrunda som eleverna i Britt-Maries klass fick gå.

Vi fortsatte sen veckan med filmvisning på tisdag. Vi såg äntligen filmen Bröderna Lejonhjärta. Jag hade även i ett svagt tillfälle lovat barnen att ta med egna snacks. Vi hade kunnat utfordra hela skolan med allt snacks som fanns i klassrummet.

Veckan var kort då vi sen var lediga torsdag och fredag. Även nästa vecka är en kort vecka då det är nationaldag på torsdag. Varken skola eller fritids då. På fredag är det ingen skola men fritids är öppet.

Det är ju med andra ord inte många skoldagar kvar. Nedan skriver jag ner alla saker som händer fram till sommarlovet.

Må 3/6 Vanlig skoldag

Ti 4/6 Friidrottsdag. Kom ombytta. Ta med vattenflaska och gärna något extra mellis som frukt eller smörgås.

Ons 5/6 Vanlig skoldag

To 6/6 Nationaldagen. Skola och fritids stängt.

Fre 7/6 Klämdag. Ingen skola. Fritids öppet

Må 10/6 vanlig skoldag. Vi städar ur hyllor/lådor. Ta med väska/papperspåse att ta hem saker i.

Ti 11/6 Vanlig skoldag. Ta med väska/påse.

On 12/6 Skolavslutning. Samling 8.10 i klassrummet. Dagen slutar ca 10.00.


Det var allt för nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *