Tidig veckoinfo v.21

Denna vecka kommer veckoinfo redan idag, onsdag, då jag är ledig på torsdag och fredag. Carina är i klassen under dessa dagar.

Idag fick klassen gå upp på övervåningen och prova på att vara fyror. De träffade Pia som de känner sedan tidigare och de hann ha både engelska och en lek. De hade även skrivit brev till nya läraren (som vi inte vet vem det blir ännu) med presentationer och förväntningar inför fyran. De var nöjda med förmiddagen och verkar redo att lämna lågstadiet efter sommaren.

Nästa vecka är kort då vi är lediga torsdag och fredag. (Detta gäller alltså nästa vecka, 30-31 maj. Skola som vanligt imorgon och fredag)

Vi ska dessutom hinna med lite roliga saker under de dagar vi är på skolan. På måndag ska vi på utflykt till Odensala och träffa Britt-Marie😃 Vi tar med mat från skolan, ni behöver dock skicka med tallrik/skål, bestick och sittunderlag. Ta gärna med en flaska vatten också! I skrivandets stund ser vädret inte ut att vara med oss. Om det blir regn finns det risk att vi måste ställa in då vi planerar att vara utomhus. Meddelar här på bloggen på söndag om vi ändrar vår plan.

tisdag kommer vi att se filmen Bröderna Lejonhjärta. Många av er föräldrar har svarat mig att det går bra att visa den. Hoppas att alla känner så. Barnen är väldigt laddade!

Vi har idrott som vanligt på tisdag, När det gäller läxor nöter vi lite på multiplikationstabellerna. Dessa får barnen med sig hem imorgon torsdag.

Jag önskar er en fortsatt bra vecka och en trevlig helg när den väl kommer!

Anna

Ett svar på ”Tidig veckoinfo v.21”

  1. Håller tummarna att vädret är med oss på måndag! Längtar efter att få träffa er alla!
    Kram Britt-Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *