Veckoinfo v.20

Under veckan har vi haft fullt fokus på allt vi ska hinna innan skolavslutningen. Barnen börjar längta efter ledighet, men det är trots allt några veckor kvar!

Vi har haft en del engelska där vi just nu lär oss namn på möbler och färger, vi avslutar sidor i arbetsboken i svenska och jobbar färdigt i matteboken. Just nu tränar vi på vinklar och mätning.

Många kom och tittade på era barns nationella prov igår. Trevligt att träffa er som vanligt, och barnen var stolta att visa vad de klarat. Det har de all rätt att vara!

Nästa vecka är jag borta på annat uppdrag på måndag. Jag är även ledig torsdag och fredag och Carina kommer då ha klassen tillsammans med vikarie.

På måndag morgon är det sista danslektionen. Då ska barnen visa upp sin dans för åk. 1 och 2 samt få se tvåornas danser.

På onsdag har skolan ”karuselldag”. Då kommer klassen få prova på att vara fyror på fm. De kommer att ha en del av de lärare som de kommer att ha efter sommaren, även om allt inte är riktigt klart ännu.

Lite info om skolavslutningen den 12/6: Vi träffas klockan 8.10 i klassrummet och har gemensam samling/avslutning. Sedan börjar hela skolans avslutning klockan 9.00. Det kommer inte att vara någon gemensam picknick i år, men vill ni arrangera det själva är det givetvis trevligt.

Kom ihåg till nästa vecka:

Mån: Dansuppvisning

Tis: Idrott

Ons: Besök på mellanstadiet

Fre: Idrott

Vi önskar er en skön helg!

Anna och Carina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *