Information v.18

Denna uppdelade vecka gick väldigt fort. I början av veckan gjorde vi det sista nationella provet som var ett muntligt matteprov. Barnen skulle i grupper tillsammans lösa ett problem. Klurigt men roligt. I tisdags hade vi städdag på skolan. Vi grillade korv till lunch och städade sedan klass- och grupprum. Det var fullt fokus och det blev väligt fint i våra lokaler! Hoppas de städar lika bra hemma som de gör i skolan😊

De sista veckorna kommer vi att arbeta med saker som visat sig vara svåra när vi gjort de nationella proven. Det är en av de positiva delar med proven, att man tydligt ser vad som behöver nötas lite till.

Nästa vecka har vi simning på onsdag. Vi går före lunch och äter senare. Bra att skicka med frukt eller smörgås.

I torsdags var jag hemma med sjuka barn så läxförhör och ny läxa delades ut idag, fredag.

Kom ihåg till nästa vecka:

Tis: Idrott

Ons: Simning. Badkläder, handduk och frukt/smörgås. Lämna in läxa.

Tor: Ny läxa

Fre: Idott

Se nedan info om Sigtunakampen

Ha en skön helg!

Ett svar på ”Information v.18”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *