Information v.17

Så var vi tillbaka efter en härligt påsk med mycket sol och lediga dagar. Många elever hade helt ställt om till ledighet och blev bryskt uppväckta när vi startade upp med ett nationellt prov första lektionen. Det är trots allt flera veckor kvar i trean och vi ska hålla fokus ända fram till skolavslutningen. Vi kämpar på!

I onsdags avslutade vi temat ”Hela Galaxskolan läser”. Flera av er hade möjlighet att komma förbi och gå tipspromenad och fika. Här nedan ser ni bilder som några av barnen ritat. Det är olika favoritdelar ur Bröderna Lejonhjärta  som är den läsning vi arbetat med mest under dessa veckor.

Vi är klara med vår läxbok Nyckeln till skatten och som många märkte igår så har barnen fått en ny läxa. De kommande veckorna handlar läxan om rättstavning samt att träna på handstil, stor bokstav och punkt. Se mer i nya läxboken.

Under veckan har vi haft en praoelev hos oss. Alexander är en fd elev på Galaxen och har varit en mycket bra förebild för barnen de här dagarna.

Vi börjar bli klara med proven och ni vill såklart veta hur det gått. Vi kommer att ha ett öppet hus den 16/5 mellan klockan 14.30 och 16.30. Man har då möjlighet att titta på proven och jag kan kort gå igenom dem med er.

Nästa vecka är vi lediga på onsdag (1 maj). Annars är det en vanlig vecka.

Tis: Idrott

Ons: Ledigt. Fritids stängt.

To: Läxförhör. Ny läxa kommer hem.

Fre: Idrott

Vi i trean önskar er en trevlig helg!

Anna, Carina, Jasmin och Alexander

2 svar på ”Information v.17”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *