Information v.14

Börjar med viktig info om vår dansuppvisning på tisdag. Tiden som ni fick i brevet är ändrad. Vår klass visar upp sin dans klockan 8.45!Hoppas det inte ställer till problem för er som bokat in att komma och titta.

Igår hade vi en underbar dag i Sigtuna. Vi tog bussen direkt på morgonen och när vi kom fram delades klassen in i två grupper. Den ena gruppen gick en rundvandring i Sigtuna medan den andra var inne i rådhuset. Där fick de vara med och spela upp en rättegång från förr i tiden. Roligt!

Häftigt att tänka att någon för längesedan rest denna sten just här!

Jasmin, vår lärarstudent har kommit in i klassen och håller lektioner i bl.a matematik och svenska. Just nu jobbar vi vidare med faktatexter då det visade sig att det var lite svårt när vi gjorde nationella proven.

På fredag har vår klass möjlighet att få träffa en författare som heter Kajsa Gordan. Hon kommer att berätta om sina böcker och hur det är att vara författare. Vi har vårt besök i slutet av dagen vilket gör att fredagen blir en halvtimme förlängd. De slutar alltså 14.00 på fredag. Om man behöver gå hem vanlig tid så meddela mig, då är det bara att smita iväg. Gissningsvis kommer barnen tycka att detta är otroligt orättvist, och då får jag kompensera med en kortare dag någon annan vecka. Återkommer om det.

Kom ihåg till nästa vecka:

Mån:  Gen-rep på Kulturum inför dansuppvisning 

Tis: Dansuppvisning 8.45 (obs! Tiden!) Idrott

Ons: Lämna in läxan

Fre: Idrott. Författarbesök. Förlängd skoldag till 14.00

Ha en riktigt skön helg önskar vi pedagoger i trean!Ett svar på ”Information v.14”

  1. Hej jag tror att det blir en biljett över från oss iom den ändrade tiden… så det blir bara 1 biljett för oss.
    Laras mamma Esin. Trevlig helg allihopa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *