Information v.13

I måndags tog vi oss till Kulturskolan för att öva på vår dans. Det är många (starka) viljor som ska samarbeta men nu börjar den ta form! Den 9 april är ni välkomna att se den på Kulturum.

Vi startade även upp våra läsveckor med en storsamling i aulan. Rektor Sanne läste högt ur en kärlekshistoria, det var väldigt fnissig stämning under samlingen. Ta gärna med böcker och byt vid bokbordet som står ute i stora hallen!

Jasmin, vår lärarstudent började i tisdags och har lärt känna klassen under veckan. Hon kommer att hålla i fler lektioner framöver och jag finns där och handleder henne.

Nästa vecka ska vi åka på utflykt på torsdag. Vi ska till Sigtuna och besöka rådhuset. Där kommer vi att få se en dramatiserad visning av rådhuset. Spännande. Vi äter lunch på skolan men det kommer att bli något senare än vanligt. Ni får gärna skicka med extra frukt eller en smörgås den här dagen. Det är även bra att skicka med en vattenflaska.

Kom ihåg till nästa vecka:

Tis: Idrott

Tor:Utflykt till Sigtuna. Ta görna med smörgås/frukt och vattenflaska.

Fre:Idrott

Vi önskar er en skön helg!

Anna Carina och Jasmin

2 svar på ”Information v.13”

  1. Vilken härlig vecka ni har framför er! Vi ska också till Sigtuna på dramatiserad visning av rådhuset! Vi ska dit på måndag. Vi har också dansuppvisning den 9/4. Vilken tid har ni? Kanske vi ses då! Kramar Britt-Marie

  2. Hej Britt-Marie, det är klassen som skriver Vad synd att vi inte hinner ses på Kulturum. Men vi hoppas vi kan ses i vår! Vi tror att det går bra på nationella proven, vi tycker att det är ganska lätt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *