Information v.12

Vi har haft en mycket bra vecka. Många bra samtal i gruppen och en bra stämning. Många gånger är det samarbetet med er föräldrar som gör att det sker förändringar. Tack för det arbete ni gör därhemma, det gör skillnad!

Under veckan har vi haft religion och lärt oss om de stora världsreligionerna. Vi har diskuterat kring vad religion är och vad det innebär att tro. Intressanta diskussioner om vad som är sant. Att sanningen kan vara olika för olika personer och att det måste få vara okej.

I matematiken har vi lämnat klockan, även om många fortfarande tränar vidare. Nu jobbar vi med talsorter. Vi har kämpat på med proven i svenska och läst och skrivit faktatexter. Nästa vecka blir det muntliga prov och därefter sättet vi igång med proven i matematik. Lite vårtecken har vi också hittat.

Nästa vecka kommer vi att få en lärarstudent från Uppsala universitet. Hon heter Jasmin och kommer att vara hos oss i sex veckor.

På måndag åker vi till Kulturskolan efter lunch och tränar på vår dans. Ev slutar vi ett par minuter senare än vanligt. (Det beror på vilken buss vi hinner med.) Alla ska ha fått hem lappar om biljetter för att få se dansuppvisningen den 9/4. Om man har möjlighet att komma så fyller man i önskat antal biljetter och lämnar in till mig så snart som möjligt.

Kom ihåg till nästa vecka:

Mån: Dans på Kulturskolan efter lunch.

Tis: Idrott.

Ons: Lämna in läxa

Tor: Ny läxa delas ut

Fre: Idrott

Se nedan information från fritids inför sommaren:

För de elever som är födda -09 och -06 avslutas fritids automatiskt 190731. Ni har möjlighet att ansöka om fortsatt fritids via e-tjänsten från 1 augusti eller höra av sig till Sigtuna kommun.


Vi önskar er en skön helg!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *