Information v.8

En vecka med bad, födelsedagar, diskussioner och massor av skolarbete har vi haft!

I tisdags tog vi en långpromenad till simhallen, simmade en lång stund och sedan en långpromenad tillbaka. Det märks att man har treor när vi kommer tillbaka till skolan utan ett gnäll. Roligt!

Angående simningen så är Ricky och Pia (idrottslärare) oroade över simkunnigheten i trean. Många kan simma, men saknar den kondition som krävs för att simma 100 meter. Här vädjar de till er föräldrar att träna simning med era barn så de klarar det innan de slutar trean.

Nästa vecka är det sportlov. Barnen är lediga från skolan hela veckan. På måndag den 4/3 klockan 9.00 börjar vi igen. Vi har då en vanlig vecka med idrott tisdag och fredag och ny läxa på torsdag.

I torsdags fick barnen därför ingen läxa, istället får alla med sig ett spotlovsquiz. Gå in och svara på frågorna, vinnare kommer att utses😊 Länk nedan

http://jagharläst.se   

Det har varit vårväder några dagar, vi har då märkt att många saknar regnkläder samt extrakläder. Se till att det finns på skolan om en olycka är framme. Kolla gärna vädret på morgonen och skicka med de kläder som kan tänkas behövas. Skridskorna kan ni också ta hem, vi gissar att det inte spolas någon ny is även om det bli kallt.

Önskar er ett skönt sportlov!

Anna och Carina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *