Veckoinfo v.7

Vi har haft en kortare skolvecka än vanligt då det var studiedag i måndags. Välbehövligt då många barn längtar efter sportlov och ledighet😊 Vi avslutar området bråk i matematiken och kommer nu arbeta med klockan de kommande veckorna. Vi har också gått med i en mattetävling som heter mattematchen (10 monkeys), där tävlar man både för sig själv och för klassen. I svenskan arbetar vi vidare med ABC-klubben och bearbetning av texter av olika slag.

Idag har klassen haft slöjd och jag har varit inne och tittat lite på lektionen. Det händer massor med spännande saker i slöjdsalarna!


Nästa vecka har vi simning på tisdag, se till att skicka med badkläder, handduk och gärna en frukt. Det kan hända att vi avslutar några minuter senare än vanligt.

Veckan därefter, (vecka 9) har alla elever sportlov.

Angående den tragiska händelsen i Valsta så har vi inte pratat något alls om det i skolan. Det har inte kommit några frågor och då har jag valt att inte prata om det. Så småningom kommer kanske tankar och funderingar och då möter jag dem då. Kan vara bra för er att veta.

Kom ihåg till nästa vecka: 

Ti:  Simning. Ta med badkläder och handduk

Ons: Läsläxa lämnas in. Förhör 5:ans tabell 

To: Nya läxor delas ut. 

Fre:  Idrott

Vi önskar er en härlig helg!

Anna och Carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *