Veckoinfo v. 6

Hej!

Klassen har haft en bra vecka, även om mycket tid har ägnats åt konfliktlösning och samtal kring hur vi bemöter varandra. Viktigt, men tar samtidigt mycket tid från den undervisning som är inplanerad. Trots det har vi hunnit med mycket, i svenska tränar vi på att skriva faktatexter och går igenom stavningsregler med sj- och tj-ljud. I matematiken fortsätter vi med bråk, problemlösning och tabellträning. Påminner om att träna tabellerna lite varje dag!

Jag hade oturen att vara hemma med sjuka barn i veckan. Det gjorde att klassen inte kunde komma iväg till den förställning vi skulle få se i onsdags. Tråkigt, men vi lovade att vi kommer att hitta på något annat roligt så snart vi kan!

På måndag är alla elever lediga från skolan. Fritids är öppet för de barn som har fritidsplats. Carina och Parvaneh hälsar att man gärna får ta med hjälm och pulka. Om vädret är bra så är planen att gå till Siriusbacken.

Kom ihåg till nästa vecka:

Må: Studiedag. Ingen skola, endast fritids

Ti: Idrott

On: Läxan lämnas in

To: Nya läxor delas ut

Fr: Idrott

Vi i trean önskar er en skön helg😃

Ett svar på ”Veckoinfo v. 6”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *