Tidig veckoinfo…

Hej på er!

Denna vecka kommer veckans info redan idag torsdag. Detta då jag kommer att vara ledig imorgon. Carina är i klassen under skoldagen och de har idrott och slöjd som vanligt.

Vi har haft en bra vecka med mycket fokus på skrivande, läsförståelse och bråkräkning. På eftermiddagarna har vi min favoritstund på dagen då vi har högläsning. Just nu läser vi Bröderna Lejonhjärta. Otroligt spännande!

Jag har mailat ut till er alla om utvecklingssamtal. Skulle ni inte ha fått något mail så kontakta mig så snart som möjligt. Jag vore även glad om ni kunde svara på mailet med ett ”ok” så jag vet om tiden passar, men även för att se om jag har rätt mailadresser till alla.

Nästa vecka åker vi på föreställningen ”Alice i underlandet” på onsdag. Vi tar oss till Kulturum och är tillbaka till lunch.

Fritids ber er fylka i och lämna lappar om sportlovet så snart som möjligt!

Kom ihåg till nästa vecka:

Tis:  Idrott.

Ons: Lämna in läsläxan. Förhör 3:ans tabell. Föreställning Kulturum

Tor: Ny läsläxa samt 4:ans tabell

Fre: Idrott

Önskar er en skön helg!

Anna och Carina

Ett svar på ”Tidig veckoinfo…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *