Information v.3

Hej!

Vi har haft ännu en fin vecka i trean. Jag börjar lära mig rutinerna och när det är något jag inte vet är barnen så bra på att förklara hur de brukar göra.

Vi startade veckan med att åka till Kulturskolan och ha dans med Maria. De kommande tre måndagarna kommer vi att ha dans på måndagar men det är bara nästa vecka vi åker till Kulturskolan, efter det kommer vi att vara kvar på skolan. I vår kommer barnen att visa upp en dans för andra treor och då får även ni möjlighet att komma och titta. Mer info när det börjar närma sig.

Vi har även tränat lite på bråk, i väntan på att nya matteboken kommer. Inför de nationella proven som startar vecka 11 pratar vi en del om hur man löser uppgifter problemlösning på rätt sätt. Det är knepigt att förstå varför man ska visa hur man löst uppgiften, det räcker ju med svaret tycker många.

Nästa vecka kommer vi att börja med multiplikationstabellträning i läxa. Vi mjukstartar med tvåans tabell (som många redan kan) och fortsätter därefter med treans, fyrans osv…

I svenska tränar vi vidare på hur man skriver en berättande text och vad som är viktigt att få med. Läxan fick barnen med sig hem idag, fredag. Det var en liten miss från mig. Men nu är den hemma så det är bara att läsa på😊

Många har inte kunnat nå mig på mailen då man inte hittat min adress. Nu ska den ligga här på bloggen under kontakter. (anna.iggedal@edu.sigtuna.se)

Kom ihåg till nästa vecka

Mån: Dans på kulturskolan. Kom i tid😊

Tis: Idrott

Ons: Lämna in läxan

To: Ny läxa (svenska och matematik)

Fre: Idrott

❄️Ha en riktigt skön helg i kylan❄️

Anna

2 svar på ”Information v.3”

  1. Hej Anna! I veckan har jag velat få tag på Lara. Ibland har jag/vi inte kunnat nå någon på fritidstelefonen mitt på dagen/eftermiddagen. Så det är bra att vi nu kan maila dig. Tack! Mvh Esin

  2. Hej!

    Det är ibland svårt att nå oss under dagen då alla är i verksamheten. Om det är akut kan man ringa Gunilla Larsson (08-59126615) som är administratör. Hon kan hjälpa dig komma i kontakt med oss.

    Men annars går det bra att maila!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *