Information v.2

Hej på er alla föräldrar!

Nu har vi avslutat första veckan på denna termin. Jag tänkte jag skulle presentera mig lite för er så att ni får veta vem jag är.

Anna Iggedal heter jag, har arbetat som lärare i många år och främst jobbat i Valsta på Sagaskolan. Jag är klasslärare med särskilt fokus på svenska och svenska som andraspråk. Jag bor i Sigtuna med min familj, jag har två barn som är 5 och 8 år gamla. Förutom att jag tycker om mitt jobb så älskar jag att läsa! Jag har berättat för barnen att jag läser jämt, det är därför så härligt med era barn som så gärna lyssnar på högläsning!

Efter min första vecka känns det väldigt bra. Det är en otroligt fin grupp. De har bra koncentration i klassrummet och har ett bra förhållningssätt till varandra. Vid några tillfällen har jag behövt vara mer bestämd men överlag har veckan flutit på bra. Britt-Marie har gjort ett fantastiskt jobb med gruppen!

Nästa vecka startar vi veckan med att åka till Kulturskolan på måndag där vi ska ha dans med Maria.

På musiken på onsdag ska barnen göra musik med hjälp av plastmuggar. (Hårda plastmuggar, liknande de IKEA har för barn) Om man har en sådan hemma så skicka gärna med på onsdag.

Nästa vecka :

måndag: Dans på kulturskolan. Vi åker buss dit direkt på morgonen. Viktigt att alla kommer i tid!

tisdag: Idrott. Ta med idrottskläder och handduk.

onsdag: Läxan lämnas in. Skicka med plastmugg om ni har hemma.

torsdag: Läxan kommer hem.

fredag: Idrott. Ta med idrottskläder och handduk.

Ha en riktigt skön helg!

Hälsningar Anna

Ett svar på ”Information v.2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *