Info om v. 17

Hej!

Det är fantastiskt att få arbeta tillsammans med era barn, de är inne i ett flow där de vet att arbete ger resultat, är de färdiga med ett arbete tar de tag i nästa!. Alla barn bidrar till arbetsro, alla barn gör sitt bästa och alla barn lyssnar på alla vuxna! Ett idogt arbete med rutiner, ramar, regler, uppmuntran, feedback och omtanke ger nu resultat. I fredags fick alla en Festis som uppmuntran innan vi gick ut på rast.

I fredags fick de också den utlovade belöningen för läsutmaningen över påsklovet!

Nästa vecka har Galaxskolan städvecka utomhus. Den kommer att avslutas med att vi äter grillad korv ute på skolgården på fredag. Vi passar givetvis på att även städa inne, det är bra om ni hjälper till och ser över vad som behövs i klädväg i hallen.

Måndag: Hela Galaxskolan läser avslutning mellan 15-17:30, VÄLKOMNA!

Tisdag: Fritids planeringsdag mellan 8-11

Onsdag: Idrott, läsläxan lämnas in

Torsdag: Läsläxan kommer hem

Fredag: Idrott samt korvgrillning

//Britt-Marie

0 svar på ”Info om v. 17”

  1. Vilken dag ”hela galaxskolan läser”, Bra ordnat och gott med hembakad fika. Roligt att se barnens arbete. Bra jobbat barn!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *