Vecka 16

Hej!

Hoppas att ni alla har haft en bra helg! I veckan som varit har kulspel kommit igång, det medför en del ledsamheter då man förlorar en kula man inte riktigt tänkt sig att förlora. Vi har pratat om att det är viktigt att man innan man börjar spela bestämmer vilka regler som gäller, var säker på om det är en träningsmatch eller på riktigt. Om man har kulor man är rädd om lämna dem hemma eller i klassrummet, spela bara med dem som man är säker på att de spelar schysst!

Måndag:

Tisdag: Britt-Marie ledig (Classe (min man) fyller jämt)

Onsdag: Britt-Marie på läs-och skrivkonferens, läxan lämnas in, idrott

Torsdag: Läxan kommer hem

Fredag: idrott

tisdag och onsdag då jag är borta ansvarar Carina för klassen

Ha en fortsatt skön söndag!

Britt-Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *