Evelina,Victoria,Sofia och Lara. Om vecka 13.

♥Hej alla föräldrar! Vi har jobbat med matteboken med gånger.📘 vi har pysslat med en stor kyckling med Carina🐣🐥. Vi fick påsk bord 28 mars det var gott🌭🥚🥔. Idag ska vi kolla på film🍿🍿. Vi har gjort vårblommor med olja🌷🌸. Vi gjorde fabler. Om olika djur vi fick välja olika fabler. I so lektionen pratade vi om snapchat om olika regler. Det är 13 års grens. Vi kollade på en film som handlade om olika källor. Den här veckan och flera veckor kan ni ta med er böcker hit och lämna en bok som ni inte vill ha sen kan ni ta en bok. Tänk ut vilken bok ni vill lämna. Glad påsk önskar 🐣 Evelina🐥 🐣 Victoria🦋 🌈 Lara🌸 🥥Sofia☃

0 svar på ”Evelina,Victoria,Sofia och Lara. Om vecka 13.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *