Information v. 7

Hej!

Först och främst vill jag tacka för alla givande samtal! Det är alltid lika spännande att få en stund tillsammans och samtala om kunskap. Jag skulle också gärna tjuvlyssnat på de samtal barnen hade med er innan vi satt oss tillsammans:)

Veckan har såklart varit väldigt annorlunda då jag har suttit i samtal och inte varit med barnen lika mycket. De har arbetat på i matematikboken och då med klockan. ställ gärna frågor om hur mycket klockan är, i boken arbetar vi med hela klockan! Tillsammans med Angelika har de fortsatt med faktatexter. Det blev en del bilduppgifter i onsdag då vi i skolan uppmärksammade alla hjärtans dag. Det är självklart att vi ska bry oss om varandra varje dag men det utesluter inte att man kan ha en dag då man kan bry sig om lite extra utan att tycka att det är skämmigt!

I matsalen hade matrådet dukat extra fin och så fick vi ett litet chokladhjärta som barn på mellanstadiet hade gjort på hemkunskapen.

I torsdags åkte vi till Kulturhuset i Stockholm. Stort tack till Kristin (Alexanders mamma) och Giorgos (Konstantinas pappa) som hade möjlighet att följa med oss! Dagen blev mycket lyckad!

Det kommer inte hem någon läxa den här veckan heller, då vi arbetat med annat!

Nästa vecka:

Måndag: dans på Kulturskolan i Märstacentrum på fm.

Tisdag: Åsa Lundholm från biblioteket kommer och pratar om böcker.

Onsdag: vi har en simtid mellan 9:40-10:25, ingen vanlig idrott den dagen

Torsdag:

Fredag: idrott

Trevlig helg!!

Britt-Marie

0 svar på ”Information v. 7”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *