Elevledda utvecklingssamtal v.7

Hej!

Nu börjar det närma sig för de elevledda samtalen. Det är några som ännu inte bokat tid, ni kan gå in på länken jag skickat via mejl tidigare och boka eller så hör ni av er till mig så hjälper jag till.

Samtalen kommer att gå till så här.

Barnen tar med sig mål för svenska och matematik hem. Dessa kan ni tillsammans diskutera, titta gärna på IUP som finns i IST. Fyll inte i något på blanketten, det gör ni i skolan vid samtalet. Ta med dessa till samtalet.

Tiden ni har bokat innebär att ni först tillsammans med ert barn tittar och kommer tillsammans fram till vilka styrkor barnet har och vad som kan utvecklas. Dessa skriver ni ner. Sedan kommer vi att sitta tillsammans och prata om hur det går och vad som behöver/kan utvecklas.

Britt-Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *