Information v.4

Hej!

Det var så härligt med snö och is, barnen har så mycket mer de kan sysselsätta sig med ute på rasterna. Och nu så har allt försvunnit och istället har vi problem med att vinterskorna inte står emot allt vatten!

Vi har haft en spännande vecka med både planeter och jordens utveckling, vi försöker bli färdiga med matematikboken 2 A för att sedan börja med 2B. Vi har arbetat med synonymer, ord som betyder samma sak tex. jobbar – arbetar, ritar – tecknar, ser – tittar.

Nästa vecka:

Måndag: till Kulturskolan för dans tillbaka ca 14

Onsdag: idrott, läxan lämnas in

torsdag: ny läxa kommer hem

Fredag: idrott, den här dagen firar vi att vi gått 100 skoldagar sedan sommarlovet, belöningen för läsutmaningen över jullovet delas ut.

Trevlig helg!

Britt-Marie

 

0 svar på ”Information v.4”

  1. Tänkte på att ni nu vid flera tillfällen har varit på kulturskolan och dansat – kanske kunde vara roligt och sätta ihop ett litet program för hela klassen som ni sedan kan ”showa” för oss föräldrar senare under VT eller sommaravslutning 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *