Barnens planering av ”klassens timme”

 

Hej!

Idag gick Lara, Kalle, Larin och Konstantina göra en planering för klassens timme som vi ska ha den 26/10. Helt självständigt skrev de ner dessa saker. Kloka tankar och det mesta kommer nog att kunna genomföras.

Det här är på skoltid, så det är tyvärr inte för familjerna! Kanske kan det ordnas med en klassfest, men då är det eventuella klassföräldrar som får planera ihop det. Jag har fått från Mossas mamma att hon kan bidra med något och från Victorias mamma att hon kan ordna med fruktspett till glassen. Enligt barnens förslag behövs något att dricka, mariekex, popcorn och glass (lactosfri behövs) och så klart fruktspetten som lite extra lyx! Jag hoppas att ni förstår att det är frivilligt att bidra, men de som vill får gärna höra av sig till mig.

//Britt-Marie

0 svar på ”Barnens planering av ”klassens timme””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *