Info v38

Hej!

Nu har nästan alla (23 av 25) haft utvecklingssamtal, och jag vill tacka för alla givande samtal. Det skulle vara bra för mig att få lite feedback på samtalen, är det något i efterhand ni kommit på, något ni inte tycker att ni fått reda på, tiden eller något annat. Ni får gärna skicka mig ett mejl med era tankar.

Den har veckan har vi börjat med ”veckans hjälpare”, det är två barn som får hjälpa till i klassrummet, det kan vara att dela ut material eller att samla in, ha lite extra koll på att det ser fint ut på hyllor och liknande och att tillsammans skriva ett kort inlägg på bloggen. Den här veckan var det Victoria och Benjamin Ad som fick uppgiften.

Vårt värdegrundsmål som vi pratat extra mycket om den här veckan har varit ”ta ansvar”. Alla har bra tankar kring vad man kan och bör ta ansvar över, allt ifrån sina saker, till det man gör. De fick i uppgift att skriva hur de skulle göra för att ta ansvar för ett husdjur. Det blev en bra skrivuppgift som jag sedan läste upp och alla fick applåder.

I matematiken räknar vi nu subtraktion med ental och tiotal. Många har fått med sig boken hem för att rätta och eventuellt räkna ikapp lite. Viktigt att boken kommer tillbaka till skolan på måndag! Det är tom sidan 37 som gäller.

Under sommarlovet hade vi en läsutmaning, de som antagit den och registrerat det de läst på ”jag har läst” har i dag fått diplom och den som läst flest sidor var Lovisa som hade läst hela 620 sidor. Hon fick en bok i present.

Nästa vecka:

  • vaccination på måndag (runt kl 9)
  • läxan lämnas på onsdag
  • idrott på onsdag
  • vi går till skogen på onsdag fm och grillar korv till lunch
  • torsdag och fredag är det ingen skola (studiedagar för lärarna), fritids är öppet som vanligt.

Trevlig helg!!

Britt-Marie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *