Information v.37

Hej!

Då har en vecka återigen gått, vi räknar dagar då vi ska fira när vi gått i tvåan i  100 dagar. Idag var det den 20:e dagen, det blev en bra matematikuppgift att klura på, om en skolvecka är fem dagar och vi nu gått 20 dagar. Hur många veckor har vi då gått? Det kunde Marcus lätt räkna ut för han tog fem dagar fyra gånger och då blev det 20. Alltså 5+5+5+5=20.

Den här veckan har vi fokuserat på att få underlag att visa på de elevledda samtalen. Vi har gjort ett matematikprov, skrivit en berättelse och utvärderat den tidigare IUP.n med två stjärnor och en önskan. Den fick barnen med sig hem tillsammans med Läsläxan, när ni skrivit vad ni tycker är det viktigt att den kommer med till skolan igen. Det är bra om den är med på måndag.

Då jag har fått önskemål om ett tydligt schema där det står vilka dagar som det är gymnastik och läxinlämning har jag idag gjort ett och skickat med hem. Där har jag även skrivit på hur ni kan stötta med läxan. Jag har också skrivit lite info ang frukt med till skolan. Skulle den ha kommit bort på väg hem, säg bara till så får ni en ny!

Förutom samtalen nästa vecka är det inget annat som händer utöver det vanliga.

Riikka, skolsköterskan vill att jag påminner er som inte lämnat tillbaka blanketten om medgivande till vaccination om att snarast lämna in den.

Trevlig helg!

Britt-Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *