Elevledda utvecklingssamtal

Hej!

Nästa vecka är det dags för samtal. Det är tänkt att barnen så mycket som möjligt ska hålla i sina samtal och ni som föräldrar ställer frågor. Barnen har i dag förberett sig med att skriva stjärnor och önskningar, vad de tycker att de kan och vad de behöver träna mer på. Det var inte helt lätt och några kanske behöver lite hjälp att formulera vad de är bra på. Ni kommer att få hem dessa lappar och även ni ska fylla i vad ni tycker att de är bra på och vad nästa IUP mål kan bli. Det är tre lappar en för läsa, en för skriva och en för matematik. Lapparna måste sedan tillbaka till skolan på måndag eller att ni tar med dem till samtalet.

Tillsammans med lapparna ligger även den IUP som vi skrev i ettan, där kan ni se vad vi satt för mål och samtidigt fråga barnen om de nu kan eller om de behöver mer träning. Allt detta kommer att ligga i läxmappen.

Om ni har möjlighet att komma lite innan samtalet eller stanna kvar en stund så har ni mer tid tillsammans med ert barn att titta igenom det material barnen vill visa.

Mvh Britt-Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *