Välkommen tillbaka till skolan och ett nytt läsår 2017-2018

(pixabay.com)

Hej!

Hoppas att ni alla haft en bra sommar och att barnens och era förväntningarna på en ny termin tagit fart. Min sommar har varit bra men nu ser jag fram emot att träffa barnen och starta upp det nya läsåret!

På måndag den 21 augusti kl. 09:00 startar skolan igen. Första veckan kommer alla elever på skolan ha gemensam sluttid kl 13:30. Det berör inte oss så mycket då vår sluttid är 13:40, förutom onsdagar och fredagar då vi slutar 13:30. Jag bifogar en länk till schemat som det ser ut just nu (kan inte garantera att det inte ändras).

Schema för ht-17

Gunilla och jag kommer att undervisa i varandras klasser, vi blandar våra klasser vid dessa tillfällen. Gunilla kommer att undervisa i engelska och jag i praktisk matematik samt problemlösning. Detta kommer att starta v. 36.

30 minuter i veckan kommer vi att ha musik med skolans musiklärare Emil.

Idrott två gånger per vecka med idrottsläraren Frauke.

Bilden kommer Carina att ansvara för.

Jag kommer att vara på utbildning tisdag den 22 augusti och då kommer Carina och David vara i klassen.

Bra att skicka med:

  • extra kläder att ha i ”hallskåpet”
  • mugg eller vattenflaska
  • stövlar och regnkläder i rätt storlek

Varma hälsningar

Britt-Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *