Information v. 8

Dags för ny information!

En härlig vecka då vi gått från känslan av vår till vinter igen! I vår hall finns massor av kvarglömda kläder på ett bord. Snälla, titta om ni känner igen något och ta med det hem! Vi behöver hjälp med att få det fint i hallen igen. De kläder som inte hämtats i slutet av nästa vecka kommer vi att skänka vidare.

Härligt att det fungerar så bra med läsläxan, i stort sett alla lämnar in i tid och är det någon som inte lämnat kommer den snabbt tillrätta:) Bra jobbat även med tabellerna, det märks att ni tränar! Som jag skrivit tidigare kommer det inte hem någon ny läxa den här veckan då vi har sportlov nästa vecka. Men… självklart måste alla läsa även under lovet:) Jag skickar hem ett läsbingo i morgon (fredag), jag har utlovat en belöning om alla gjort sitt bästa och lämnar tillbaka bingolappen efter lovet. Barnen behöver er hjälp att hitta bra stunder för läsningen.

Så här ser bingolappen ut!

 

 

 

 

Vad har vi arbetat med:

Matematik:

 • talen 13, 14, 15, 16, 17 och 18
 • tabellträning
 • samtalat om vart vi möter siffror och tal, ex, telefonnummer, adresser, klockan, datum, födelsenummer, registreringsnr. på bilen, m.m. vi gjorde sedan en bilduppgift med siffror som ni säkert sett i vår hall då ni hämtat. (se bild)
  svenska:
 • skrivit berättelser
 • skrivit s-ord på ipaden
 • haft tyst läsning
 • vi högläser Sandvargen

No:

 • vi har sorterat föremål efter färg och sedan form

So:

 • Vi har sett på lilla aktuellt och sammanfattat nyheten om ”fejknyheter”

Vecka 10

Vi ska åka skridskor i ishallen på onsdag 8/3, vi tar bussen som går kl. 8:15

Ha nu en bra vecka, oavsett om ni har ledigt eller inte!

//Britt-Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *