information v. 51

Vilket fantastiskt luciaframträdande det blev i tisdags och onsdags, är så stolt över hur alla barn lärt sig alla sånger, hanterade nervositet och verkligen gjorde sitt bästa för att vi andra skulle få njuta!

Som ni redan vet kan barnen köpa lotter på vårt pepparkakslotteri fram till på tisdag. Dragningen är på onsdag 20/12.

Läxmappen kom hem idag, det är mitt fel då dagen igår såg lite annorlunda ut än i vanliga fall. Det är bara läsläxa denna gång!

Igår arbetade vi med en fabel som heter Kajan och örnen, be barnen att återberätta vad den handlade om. De kan titta på bilderna och berätta. Vi arbetar i våra basgrupper där de tillsammans fick diskutera olika saker och sedan fick de tillsammans med sin ”lärkompis” fyllla i fyrfältaren med Karaktär, miljö, händelse samt sensmoralen i fabeln som den här gången var ”Den som gapar efter mycket, förlorar ofta hela stycket”.

Nästa vecka kommer inte vara riktig som andra veckor, det blir ingen engelska och matematik på tisdagen och på onsdagen kommer vi att städa samt mysa lite tillsammans, det blir dock idrott som vanligt.

På onsdag kvällen ses vi i klassrummet för att ha ett gemensamt avslut kl 17:15. Vill man får man gärna ta med sig lite fika. Klockan 18:00 är det avslutning för hela skolan ute på fotbollsplanen med ljusshow.

Trevlig helg och tredje advent!

Britt-Marie

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

En reaktion på “information v. 51

  1. Jag skulle vilja tacka alla underbara barn i 2A för att jag fick vara med er en hel dag. Ni är otroligt duktiga och fokuserade under lektionerna. Det är tyst och alla kan jobba i lugn och ro.
    Ni har en mycket bra fröken som lär er många bra saker och hon lärde mig nya saker med.
    Tack igen för att jag fick vara med och jag hoppas jag får komma och hälsa på igen nästa termin.
    Många kramar till er alla från Anki(Lovisas mamma)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *