info v.48

Hej!

Se kalendern, där har jag uppdaterat viktiga tider, framförallt när det gäller luciaträningen. Som jag skrev tidigare har skolan inga kläder att låna ut, ni måste själva försöka att ordna, låna eller köpa. Första träningstiden utanför skolan är redan nu på måndag morgon kl. 08:30.

Vi har bestämt i klassen att alla ska få vara med att skriva på bloggen. Jag gjorde så att jag skrev upp allt vi arbetat med under veckan, sen så fick barnen i sina basgrupper ett område som de skulle skriva om. Eftersom vi hade ont om tid så fick alla skriva med papper och penna. Jag har fotat och lägger in bilder på det de skrivit.

Stort beröm till alla barnen idag då vi var och simmade! Det är en ganska lång promenad på ca. 1,7 km. Sedan var det simning i den stora bassängen i dag. De lyssnar på Frauke och de törs utmana sig själva. Nu kan nästan alla simma! De fick också visa att de kunde doppa huvudet i vattnet och att de tordes hoppa i från kanten. Det fixade alla idag!

Under hela december kommer vi att ha en speciell procedur på morgonen, det blir ett (ibland två) barn som får ett julkort med en hälsning från klasskamraterna, hen får också göra ett matteuppdrag som är i form av en stjärna och hen får ett litet paket från paketkalendern. Sist men inte minst får hen öppna en lucka på snällkalender. En sådan kalender har alla klasser på hela skolan, där får man ett uppdrag att utföra under dagen. Ett uppdrag som bidrar till allas trivsel och välmående!

Nästa vecka:

Måndag: Vi har luciaträning på morgonen, alla barn börjar kl. 08:30

onsdag: idrott och läxan lämnas in

Torsdag: Läxan kommer hem

Fredag: Nobeldagen, vi kommer att få en lunch som består av tre rätter och vi kommer att ha prisutdelning. Den här dagen önskar vi att alla har extra fina kläder, kanske festkläder. Ni föräldrar kan passa på att se er om på skolan för att läsa faktatexter och annat som kommer att pryda våra väggar.

Trevlig helg!

Britt-Marie


Prenumerera på nya blogginlägg

5 reaktion på “info v.48

  1. Väldigt roligt att läsa bloggen. Så fint ni har skrivit och så mycket information!
    När det gäller luciakläder så har jag ett tips. Fråga grannar och arbetskamrater om dom eventuellt kan låna ut luciakläder till er. Det finns även en hel del på nätet med snabb leverans. Esin Laras mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *